söndag 21 november 2010

Sök

Lika tyst som det var i bloggen, lika lite träning har det varit hos oss. Vi har haft en väldigt "ohundig" period där skolan har fått ta mycket tid och det mest varit promenader, bus o lek.
Förra veckan var vi iväg och tränade hemma hos Maja och då fick vi hjälp med fotpositionen och inkallning, så nu börjar detta släppa för oss. skönt!

Idag har vi varit i skogarna runt Åtvidaberg och kört sök tillsammans med två tervar o en malle och en boxertik på 5 år (underbart söt och duktig!).
Vi gjorde 4 stycken hitta övningar med Prinsen och de två första hade han lite svårt med, men det var dels för att figgen ena gången låg cirka två meter från första gömstället och sen att jag missade hur vinden låg så vi kom helt fel de två första. Tredje och fjärde gången däremot satte han dem direkt och fick upp vittringen på dem redan ute på stigen och drog med mig i en sjuhelsike fart över stock o sten, för nu visste han att personen där ute har leksak och korv! =)
Summan av det hela, med lite träning så kommer vi nog kunna bli bra på detta för Prinsen tycker det var superkul och han har lätt för sig!

Nu blir det kvällsmacka och mycket tända ljus, massor av kläder och filtar i soffan för att försöka få upp temperaturen. 5 timmar i skogen och ösregn är inget bra för kroppstemperaturen (speciellt om man är så dum så man tar tunna mjukisbyxor på sig när man ska ligga fig.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar