tisdag 30 november 2010

Buset

I know, jag är sämst på å blogga!
iaf, sök i söndags och Prins var otrolig! Han hade fattar att han skulle hitta människor i skogen, det som vi började träna på förra veckan. Och i söndags när vi körde sök för andra gången så vindade han in dem direkt och drog med mig över stock o sten o fram till figgarna. Nästa gång vi kör så ska vi börja med att jag går ut och vindar in och sen tillbaka till stigen o släpper honom o ser hur det går. Så roligt som Prins tycker att sök är så kommer vi nog att fortsätta med söket.

Idag ska Prinsen få vara själv ett par timmar, han har varit det ett par gånger förut och det har inte varit några problem men jag gillar inte o lämna honom några längre stunder. Han är själv cirka 10 - 15 munuter i omgångar varje dag så att han ska veta att vi alltid kommer tillbaka och det har han fattat. (eller så skiter han i vilket) ;)

Vi håller även på att ständigt o jämt bråka med hans ena öra som aldrig vill lägga sig rätt utan viker sig på de mest konstiga sätten. Så nu ska vi prova att både tejpa så som vi brukar men även tejpa en femma sim tyngd för att se om det funkar. Kan inte örat bara lägga sig som man vill ha det, för man känner sig så dum som jämt ska tejpa o hålla på!

Vi höres!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar