onsdag 29 februari 2012

2012-02-29

Var på klubben igår som sagt och tränade foten och ställandet som vanligt men väldigt korta pass och det gick kanoners! Började även framförgåendet och det är ju inga problem med dragandet utan snarare att jag har problem o hålla igen honom ;) Ska bara få honom o förstå att man inte behöver rusa ;)
Han var lite tröttare än vanligt men gjorde allt för att det skulle bli rätt o riktigt så vi körde korta moment o väldigt mycket belöningar o bus för att hålla motivationen på topp :) Han är allt en liten pärla! (har jag väl aldrig sagt förut?)...

Idag skulle jag haft skola mellan 13 o 17 men den var ju naturligtvis inställd pga av sjukdom så det blir en dag tillsammans med symaskinen o gardiner istället. Borde även passa på och tvätta fönster till våren, var ett år sen sist så de ser bedrövliga ut!

Ikväll blir det träningsfritt och istället ska vi ta en långpromenad så att han får springa av sig lite o bara vara hund. Jag tycker att det är väldigt viktigt att hunden får vara just det, hund och inte bara nöta på träningsplan! ;)

Puss o hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar