onsdag 25 januari 2012

Uppdatering.


Jag är absolut den sämsta på att föra en blogg! Jag tycker inte det är jättekul men samtidigt så är det ett bra sätt o hålla kontakt med folk o visa upp Prins!

Vi har ju som sagt börjat med skydd, och det går bra. Prins älskar bitarbete men blir lite väl fixerad på ärmen vilket har lett till att vi just nu enbart kör lydnad med störning. Han låser sig helt på ärmen och hör inte ett ord av vad jag säger vilket inte känns bra. Tänk hur det skulle bli på tävling!

I den vanliga lydnaden så är han otroligt förig och lyhörd och det har blivit en ren fröjd att jobba med honom! Vi har till och med varit så stöddiga att vi anmält oss till två lydnadstävlingar i vår, LK 1. Appellen är det tanken ska tävlas till hösten och då i spår.

I lydnaden så sitter vi lite fast på apporten efter ett rejält tillbaka steg. Han har gjort den jätte fint men de två senaste gångerna så spottar han ut den direkt eller tuggar som en tok! Och jag har inga bra idéer på hur jag ska få honom o sluta. Men det är väl att fortsätta träna stadga på själva hållandet o ha tålamod.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar